Copyright 2018 - Custom text here
 

2a TROBADA D’ESCOLES DE BÀSQUET DE LA FCBQ A SANT CARLES DE LA RÀPITA

El passat diumenge 03 de desembre del 2017 es va disputar a Sant Carles de la Ràpita la segona trobada d’escoles de bàsquet de les Terres de l’Ebre (i nord de Castelló) de la Federació Catalana de Bàsquetbol.

Aquestes jornades tenen una finalitat totalment lúdica, per tant, l’objectiu principal és que els nens/es posen de manifest el que treballen diàriament en els entrenaments sense la pressió d’haver de guanyat els partits.

En aquesta va participar l’Escola del Club Joventut Ulldecona, la qual es va enfrontar a, CB Benicarló i al CB Cantaires. Tot i les baixes, sols sis jugadors/es, l’equip faldut va realitzar dos grans partits, mostrant una millora respecte a l’anterior trobada i posant de manifest els bons entrenaments realitzats en l´últim mes.

La pròxima trobada es realitzarà el proper 17 de desembre a la població d’Amposta, esperem poder tornar a gaudir d’una gran jornada amb els més petits de la nostra secció i també de poder acollir durant els pròxims mesos d’una trobada a la nostra població.

trb2

f t g m

SEGUEIX-NOS

CALENDARI