Copyright 2018 - Custom text here
 

ELS TRIPLES TRENQUEN EL MILLOR PARTIT DEL SOTS21 FEMENÍ

Els deu triples anotats per les jugadores visitants (vuit a la primera meitat) no dóna opcions al Club Joventut Ulldecona – JVConsulting tot i realitzar el millor partit de la temporada.

L’inici del partit ja va demostrar la qualitat de les visitants en el tir des del 6.25m, amb cinc triples en el primer quart, tot i la gran defensa realitzada per les jugadores faldudes. Tot i això no es va perdre el caràcter ni la cara al partit i es va lluitar per arribar a la mitja part amb el menor desavantatge possible (22-36).

Un gran inici del tercer quart (7-0) va aproximar a les nostres jugadores en el marcador (29-36). Malgrat això, les jugadores visitants van col·lapsar l’atac local i van demostrar la seva qualitat en atac per arribar al final del quart 19 punts per davant, trencant qualsevol possibilitat de lluitar pel partit.

L’últim quart va ser un simple impàs per acabar el partit, tal i com marca el parcial (8-9), del qual cal remarcar que l’equip faldut va acabar jugant amb l’equip més jove dins la plantilla (4 júniors de primer any i una cadet).

Aquest cap de setmana l’equip descansa i jugarà l’últim partit d’aquesta fase el proper dia 16 de desembre a Santa Coloma de Queralt davant les líders de la competició.

Classificació i resultats: https://goo.gl/h7VD1w

Parcials: 9-21, 13-15, 9-14, 8-9

Ens podeu seguir a:


Web: www.cjubasquet.com
Facebook: Club Joventut Ulldecona – Secció Bàsquet
Twitter: @cjubasquet
Instagram: cjubasquet

ActaJ9 sots21

f t g m

SEGUEIX-NOS

CALENDARI