Copyright 2018 - Custom text here
 

ACABEM L’ANY AMB GUST AGREDOLÇ

Aquest cap de setmana l’equip infantil despedia l’any amb el penúltim partit de la primera fase, a casa, contra l’AME Ametlla de Mar.

Els falduts s’enfrontaven contra un dels equips líders de la lliga, els quals eren d’una categoria superior. El partit va arrencar amb un inici sorprenent per part dels joves locals, aguantant defensivament i enllaçant jugades a la banda ofensiva. Malauradament, la falta d’encert i algunes males decisions a l’hora de circular la pilota van permetre un parcial de 0-12 en el primer quart (dels millors que s’han vist fins ara).

Durant la resta del partit, l’equip faldut va anar decaent en intensitat i l’Ametlla de Mar va saber aprofitar aquest punt d’inflexió.

D’aquesta manera, faltant 3 minuts per a l’últim període l’equip visitant tancava acta amb un contundent 2-52.

Així doncs, els del Joventut diuen adéu al 2017 dins la pista, després d’uns partits durs que deixen una petita amargor pels resultats obtinguts però, alhora, amb alegria per haver pogut veure una millora en el joc dels petits falduts.

Ara, només queda descansar, recarregar les piles i enfrontar el darrer partit de la fase (gener del 2018) amb moltes ganes.

Classificació i resultats: https://goo.gl/u9SH5G

Parcials: 0-12, 2-20, 0-20, 0-0

Ens podeu seguir a:

Web: www.cjubasquet.com
Facebook: Club Joventut Ulldecona – Secció Bàsquet
Twitter: @cjubasquet
Instagram: cjubasquet

ActaJ4 Im

f t g m

SEGUEIX-NOS

CALENDARI