Copyright 2018 - Custom text here
 

PRIMERA VICTÒRIA EL SOTS21 FEMENÍ DAVANT UN RIVAL DE LA SEVA CATEGORIA

Aquest passat cap de setmana el Club Joventut Ulldecona – JVConsulting va sumar la primera victòria de la temporada davant el Bàsquet Teresianes Sots 21 per una diferència de 24 punts, 23-47.

El partit va començar molt igualat amb un parcial de 5-4 a favor de les locals, en el minut 3, desprès d'un triple. A partir d'aquest moment, gràcies a un parcial de 0-7 per a les jugadores faldudes, l'equip femení de la secció es posà per davant en el marcador fins al final del partit, tot i l'ajustat 9-13 que reflectia el marcador a la finalització dels primers 10 minuts.

El segon quart serví per augmentar la diferència entre els dos equips, tot i que hagués pogut ser més amplia de no fallar una quantitat considerable de tirs lliures (fins a 9). Tot i això, les visitants s'emportaren el parcial (7-12), per arribar 16-25 a la mitja part.

Finalment, una gran segona part defensivament ofegà a les jugadores locals que es quedaren en sols 7 punts entre el tercer i el darrer quart (4 i 3, respectivament), que sumat a l'encert de les jugadores faldudes acabar de tancar el partit (8 i 14 punts en cada quart) i sumar la primera victòria.

Classificació i resultats: https://goo.gl/NVJZJc

Parcials: 9-13, 7-12, 4-8, 3-14

Ens podeu seguir a:

Web: www.cjubasquet.com

Facebook: Club Joventut Ulldecona – Secció Bàsquet

Twitter: @cjubasquet

Instagram: cjubasquet

acta j4 f2 sots21fem

f t g m

SEGUEIX-NOS

CALENDARI