Copyright 2021 - Custom text here
 

 

logo patinatge  

SECCIÓ DE PATINATGE: La secció de patinatge del Club Joventut d’Ulldecona, aquesta temporada ha participat als campionat del Consell Comarcal del Montsià, tant en xous com en individuals, passant per totes les fases: Comarcal, Territorial, Provincials i aquestany fins al Nacional. Per mig de la federació, alguns dels patinadors han superat les proves de nivells, i a les competicions han arribat a fer pòdiums o obtenir molt bons resultats.

logo tenis1  

SECCIÓ DE TENNIS: Des d’aproximadament el 2004-05, a Ulldecona es va reprendre la pràctica del tennis. Després d'un temps molt llarg sense que ningú practiques aquest esport es van produir una sèrie de factors que van propiciar el renaixement d'aquesta activitat. Els inicis van ser durs ja que l'absència d'enllumenat jo permetia utilitzar les pistes durant tot el dia, tot i això, podem afirmar que actualment travessem a Ulldecona una etapa dorada en quant a la pràctica del tennis.

logo tenis taula  

SECCIÓ DE TENNIS TAULA: La secció de Tennis de Taula del Club Joventut comença la temporada 1992/1993. Abans d’aquestes dates ja es portaven a terme diverses competicions de Tennis de Taula organitzades per aficionats locals. Pel que fa al inici del Tennis de Taula Federat al Club Joventut podem dir que la primera temporada es participa amb l’Amposta, ja que encara no estàvem reconeguts a nivell federatiu dins del Club Joventut.

logo Natacio  

SECCIÓ DE NATACIÓ: La secció de natació del Club Joventut Ulldecona promou la pràctica d’aquest esport des de xiquets/es a partir de tres anys fins a adults sense importar la seva edat o condició física. D’ençà de la fundació d’aquest club aquesta secció ha estat en funcionament oferint, ininterrompudament durant tots els estius, uns cursets de natació de qualitat que destaquen per la seva organització en grups reduïts i per les diferents vessants: gent gran, entrenaments específics, patologies de columna vertebral, embarassades...

f t g m

SEGUEIX-NOS

CALENDARI

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31